Storytelling-Design & JWKunst

Annemarij Thijssen & Jenneke van der Weijden

De verhalen van de designers over hun producten en de weg er naartoe inspireerde Annemarij om met Storytelling-Design te beginnen. Zij, als gastvrouw voor ontwerpers, vertelt enthousiast over de producten die te zien zijn in een door haar georganiseerde Pop up. 

Geraakt worden door een kunstwerk en dit te willen delen met anderen is mijn drijfveer om geregeld groepsexposities te organiseren. De verschillende verhalen die kunstenaars vertellen via hun werk samenbrengen in een.

Annemarij en ik vonden elkaar in een gemeenschappelijke interesse, de behoefte om design en kunst met het verhaal erachter te laten zien. Hoe bijzonder is het dat we een mooi evenement samen hebben georganiseerd waarbij we het gedeeld enthousiasme en beide disciplines combineerden, Design en Kunst.

We hadden in Wyck op een bijzondere locatie een expositie ingericht met een prachtige selectie Design en Kunst. 25 Deelnemers uit het hele land en België konden hun werk laten zien in een bijzondere ruimte. Kijk op storytelling-design voor meer informatie wie mee heeft gedaan.

We waren open tijdens de TEFAF, van 11 t/m 19 maart
Opening was op vrijdag 10 maart om 17 uur met muziek van Cameleon

Rechtstraat 79  6221 EH Maastricht